e mail   info@leaseverzekerd.nl

Partners

in lease en bedrijfsmiddelen

Maatwerkfinanciering

transparant, begrijpelijk en betrouwbaar

Met leasen

 spreidt u de kosten

Partners in lease van bedrijfsmiddelen

Bent u actief in de landbouwmechanisatie, constructiebouw ,machinebouw, stallenbouw, akkerbouw, veehouderij, (agrarisch) loonwerk, grondverzet of groenvoorziening, dan maakt u veelal gebruik van geleasde bedrijfsmiddelen.
Samen met uw medewerkers vormen de bedrijfsmiddelen het belangrijkste werkkapitaal voor de continuïteit van uw onderneming. Uw continuïteit is onze zorg! Wij adviseren en begeleiden u graag op een professionele en proactieve wijze, zodat wij samen met u de continuïteit van uw onderneming kunnen waarborgen. Lease Verzekerd kan u helpen bij het kiezen van de juiste verzekering voor uw geleasde bedrijfsmiddelen. Bij productinfo vindt u alle kenmerken van Lease Verzekerd.

Lease Verzekerd is een initiatief van Post Risicobeheer en Geerts Financiële Dienstverleners. Partners in de materieel sector!
Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring, kennen wij als geen ander de specifieke risico’s van bedrijven werkzaam in de materieel sector.
Wij komen graag met u en uw onderneming kennismaken!

contact button

VIJF REDENEN OM TE KIEZEN VOOR LEASE VERZEKERD

1 Persoonlijke aandacht
De partners van Lease Verzekerd of wij bouwen bewust aan een lange termijn relatie met u als klant. Dit ziet u terug in onze goede service.

2 Een ondernemende partner
De partners van Lease Verzekerd zijn proactief, snel en goed bereikbaar. Oftewel: net zo ondernemend als u. Bij schade of problemen staan wij direct voor u klaar, ook ‘s avonds en in het weekend.

3 Focus op goed risicobeheer
U helpen slim om te gaan met uw risico’s, dat is ons uitgangspunt. Verzekeringen zijn daarbij een middel, geen doel op zich.

4 Totale ontzorging
Van advies tot verzekering en schadeafwikkeling: wie samenwerkt met de partners van Lease Verzekerd of ons, heeft nergens omkijken naar.

5 Deskundig en onafhankelijk
Met onze kennis en ervaring in de mechanisatiesector kunnen wij u op deskundige wijze adviseren. Dankzij onze samenwerking met tal van verzekeraars, bent u altijd verzekerd van goede voorwaarden en een aantrekkelijke prijs.

Schade voorbeelden

Schadevoorbeelden

Vergoeding schade aan 16-jarige tractor
Een mechanisatiebedrijf heeft tractor van een klant voor reparatie in diens werkplaats. Tijdens de reparatieduur krijgt de klant als vervangend object een 16 jaar oude tractor mee uit de handelsvoorraad. Onverhoopt krijgt de klant een ongeval met de tractor. De tractor is totaal verloren en blijkt nog een aanzienlijke dagwaarde te hebben. Binnen Mechanisatie Verzekerd wordt deze schade vergoed, omdat de handelsvoorraad tot 20 jaar een casco dekking kent.

Foutieve reparatie
Een medewerker van een mechanisatiebedrijf heeft tijdens een reparatie aan een aardappelrooier de lagers vervangen. Tijdens het rooien is één van de lagers afgebroken waardoor een as is kromgetrokken en de rooimat is beschadigd. Binnen Mechanisatie Verzekerd is de schade aan de as en rooimat gedekt onder de rubriek schade aan cliëntenobjecten. De schade aan de lagers valt onder het zogenaamde ondernemersrisico.

Ongeval met een kraan
Een mechanisatiebedrijf heeft volgens de geldende richtlijnen een keuring aan een autolaadkraan uitgevoerd. Tijdens werkzaamheden op locatie is één van de stempelkokers gescheurd met als gevolg dat de kraan is omgevallen. De kraan heeft hierbij de bovenverdieping van een woning geraakt, waar twee bouwvakkers aan het werk waren. Eén van de bouwvakkers is bij het ongeval om het leven gekomen. Het mechanisatiebedrijf is aansprakelijkheid gesteld voor de gevolgschade.

Ongeval met een carnavalswagen
Tijdens een carnavalsoptocht komt een bezoeker met zijn been onder een carnavalswagen terecht. De vraag is: wie draait voor de kosten op? Met de praalwagenverzekering is de eigenaar, bouwer en organisator van de optocht verzekerd. Bekijk hier de folder en aanvraagformulier